CSAPÁGYKERESŐ
HOGYAN HASZNÁLJA
A KERESŐT?
BELSŐ ÁTMÉRŐ (mm)
KÜLSŐ ÁTMÉRŐ (mm)
SZÉLESSÉG (mm)
 
tűgörgős csapágyak
NKI 65/35*INA

Cikkszám:
NKI 65/35*INA
Mérete:
65X90X35
Utójel magyarázat:
Helyettesítő:
-
R Külső raktárból
Szállítás 2 munkanap
>> további infók a szállításról
Készlet
Nettó ár
3 db
17 215 Ft.-

Az onlinecsapagy.hu webáruházban mindent megteszünk azért, hogy Ön a legjobb minőségben és a lehető legjobb áron jusson hozzá a termékekhez. Az oldalon feltüntetett árakat csak a webáruházból történő megrendelés esetén tudjuk garantálni! Csapágyszaküzletünkben ezek az árak eltérhetnek.

Termék leírása

Peremmel ellátott tűgörgős csapágyak A peremmel ellátott tűgörgős csapágyak edzett külső, és belső gyűrűből, kosárszerkezetből, és a kosárszerkezetben található nagy számú tűgörgőből állnak. A külső gyűrűn szélein peremet alakítottak ki a kosárszerkezet megvezetése céljából. Kis beépítési magasságuk ellenére, rendkívül nagy sugárirányú (radiális) terhelést tudnak felvenni. Készülnek belsőgyűrű nélkül, (NA, NK sorozat) és belső gyűrűvel (NKI sorozat). A külső gyűrűn található kenőhorony és kenőfuratok megkönnyítik a már beszerelt tűgörgős csapágy kenését. Készülnek egysoros, vagy kétsoros kivitelben. Belső gyűrű nélküli tűgörgős csapágyak A belső gyűrű nélküli tűgörgős csapágyak ideális felhasználása edzett, és köszörült futópálya minőségű tengelyen valósítható meg. Így a tengely átmérőjét nagyobbra lehet megtervezni, mint a belső gyűrűvel rendelkező tűgörgős csapágy esetén. Az elmaradt belsőgyűrűk mérettűrésének az elmaradása következtében, a futáspontosság is megnövekszik. A belső gyűrűvel rendelkező tűgörgős csapágyak A belső gyűrűvel rendelkező tűgörgős csapágyakat szerkezetileg a hengergörgős csapágyakkal lehet összehasonlítani. A belső gyűrűt leginkább akkor alkalmazzák, amikor a tengely nincs edzve, vagy felköszörülve ezáltal nem alkalmas futófelületnek.

Hogyan fizethetem ki a vásárolni kívánt terméket?

Webáruházunkban jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhat a termék rendelésekor: Személyesen kifizetés a szaküzletünkben.

A megrendelt terméket személyesen a szaküzletünkben veheti át és ott is tudja kifizetni. Természetesen eben az esetben már további szállítási költséget nem számítunk fel. Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636. Ezen kívül lehetőség van: Bankkártyás fizetésre, vagy előre utalással, illetve a termék átvételekor utánvéttel a futárnak.

>> további fizetéssel kapcsolatos információk

100% termék garancia

Minden a webáruházunkban található termékekre 100% garanciát vállalunk. Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett lesz, ezért termékeinkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Minden az online áruházunkban és szaküzleteinkben vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 30 nap pénzvisszafizetési garanciát adunk! Ha valamilyen okból Ön mégsem lenne elégedett a megrendelt termékkel, küldje vissza a rendelésedtől számított 30 napon belül a hiánytalan és sérülésmentes terméket eredeti csomagolásával és a kiállított számlával és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés postaköltségét nem).

>> a garanciával kapcsolatos információkért kattintson erre a linkre

Hogyan kapom meg a terméket?

Webáruházunkban kétféle módon veheti át a megrendelt terméket.

Futárral vagy személyes átvétellel.

A futár opciónál a megrendelt csomagot a GLS futárszolgálattal küldjük el önnek. Amikor a terméket átadjuk a futárszolgálatnak, erről Önnek külön e-mail fogunk küldeni. A szállítási költség csomagonként 1.900 Ft. A személyes átvételnél, lehetősége van az üzletünkben személyesen átvenni a megrendelt terméket. Ez esetben a szállítás díjtalan. Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636 Ha az utánvétes szállítási módot választott, akkor a megrendelést a GLS gyorsposta által teljesítjük.

>> további szállítással kapcsolatos információk

Miért van egyes termékeknél két kosár?

Webáruházunkban több mint 20.000 fajta termék található. Az Ön rendelését kétfajta raktárkészletből teljesítjük. A szaküzletünkben lévő polcos készletből - ezek a kék kosaras termékek - azonnal szállításra vagy átadásra tudnak kerülni a kívánt termékek. Míg a piros kosaras termékek egy külső központi raktárból kérjük le.

>> a rendeléssel kapcsolatos további információk

Kérdése van?

Ha a termékekkel vagy áruházunkkal kapcsolatban a segítségére lehetünk, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Központi e-mail címünk: info@onlinecsapagy.hu
Központi telefonszámunk: +36 52 430636 

 
Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.