Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

Felhasználási szabályzat

A Paulus Debrecen Kft. (24032 Debrecen, Borbíró tér 6., info@onlinecsapagy.hu továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltett onlinecsapagy.hu domain alatt elérhető csapágyszaküzlet webáruháza (továbbiakban: Webáruház vagy Weboldal) információs társadalommal összefüggő szolgáltatás bármely elemének számítógépén történő megjelenítésével Ön (továbbiakban: felhasználó) egyidejűleg elfogadja az alábbi

Felhasználási szabályzat keretében meghatározott használati feltételeket:

Amennyiben Ön a Webáruházban vásárol, az alábbi linken elérhető Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak Önre!
https://onlinecsapagy.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek

Az Üzemeltető a felhasználók számára lehetőséget nyújt az általa meghatározott keretek között a felhasználó által generált tartalmak Weboldal keretén belül történő elhelyezésére. Az Üzemeltető ezen tartalmakat saját döntése alapján vagy a jogszabályban meghatározott módon történő jelzés esetén a valószínűsíthetően jogsértő, vagy érdekeit sértő tartalmat szükség esetén eltávolítja.

Amennyiben a felhasználó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság az Üzemeltetővel szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a felhasználó köteles minden az Üzemeltető által megkövetelt intézkedést megtenni, és az Üzemeltetőnek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami az Üzemeltetőt a felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

Az Üzemeltető jogosult - akár előzetes figyelmeztetés nélkül az elérhetővé tett információkat eltávolítani vagy módosítani. Az Üzemeltető kizárólagos joga annak megítélése, hogy valamely tartalom vagy felhasználói magatartás törlése szükséges-e.

A Felhasználót terheli a felelősség a Weboldallal összefüggésben végzett valamennyi tevékenységéért.

Az Üzemeltető törekszik a Weboldal folyamatos és hibamentes üzemeltetésére, ugyanakkor kizárja a felelősségét a Weboldal hibás vagy nem rendeltetésszerű működéséből eredő bármely következmény vonatkozásában, így különösen a Weboldal üzemelésében beálló kimaradás, a használattal összefüggésben történő számítógép-meghibásodás, adatvesztés, valamint tőle független személyek által megvalósított, információs rendszerek biztonságát sértő magatartások esetén.

Az Üzemeltető bármikor jogosult a jelen szabályzat egyoldalú módosítására. A módosításról a Weboldal keretén belül tájékoztatja a felhasználókat. 

A felhasználók adatainak kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.