Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

Széles körben használt csapágyak, az autóiparban, mezőgazdasági gépekben, orvosi eszközökben, élelmiszeriparban, energiaiparban, és a bútoriparban is.

A KML-RŐL

Egyenletes minőség - megbízható műszaki kialakítás

A KML termékekei igen széles körben használják világszerte. Többek között az autóiparban, motorkerékpárokban, különböző ipari és mezőgazdasági gépekben, orvosi eszközökben, az élelmiszeriparban, az italgyártásban, a bányászatban, az energiaiparban, illetve a bútoriparban is.

A KML minőségi szolgáltatásai révén széles körű ügyfél-elismerést szerzett a csapágy- és erőátviteli piacokon. A KML több mint 57 országban és régióban van jelen Európában, Észak és Dél Amerikában, Afrikában. A KML vállalata ISO 9001 tanúsítvánnyal és TS16949 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Mindegyik KML termék ISO-kompatibilis.

A KML "Premier Bearing and Equipment Limited" néven 1980-ban jött létre.  A vállalat 35 éves tapasztalattal rendelkezik az erőátviteli berendezések gyártásában. A KML márkanevet 1992-ben hozták létre.

FÖLD PARTNER PROGRAM

A KML 2005 óta vesz részt a Föld Partner Programban. Ez a program támogatja a környezetvédelmet, és elkötelezett a vállalati felelősségvállalás ügyében. A KML stratégiai partnereivel, helyi és globális szinten is, zöld programokban vállal szerepet, a környezetünk megóvása érdekében. Ennek érdekében olyan megoldásokat hoznak létre, amelyek elősegítik a környezettudatos közösségi életmód kialakítását.

KML TERMÉKEKET ÉS MEGOLDÁSOK

Ha bővebb információkat szeretne kapni az alábbi termékekről, kattintson a felsorolásban szereplő terméktípusokra. Itt bővebb gyártói információkat és leírásokat fog találni.

 

Autóipari csapágyak

Autóipari csapágyak

A KML Automotive csapágyak különböző autóipari területekre.

Motorkerékpár csapágyak

Motorkerékpár csapágyak

A motorkerékpárokhoz többfajta csapágyak állnak rendelkezésre-alkalmazásokhoz rendelkezésre álló csapágyak: egysoros mélyhornyú golyóscsapágyak, kúpgörgős csapágyak és tűgörgős csapágyak.

ATV csapágyak

Snow Mobile & ATV csapágyak

Alacsony hőmérsékletre tervezett golyóscsapágyak.

Otthoni elektromos készülék

Elektromos készülékek

KML golyóscsapágyak ideális választás lehet a különböző háztartási eszközökhöz. Például: mosógépek, hűtőszekrények, szárítók, mosogatógépek, kis elektromos készülékek, mennyezeti ventilátorok, porszívók. Ezek a csapágyak úgy vannak kialakítva, hogy a használat során keletkező hőtermelést befogadja.

Élelmiszer-feldolgozó csapágyak

Élelmiszer ipari csapágyak

Az élelmiszer- és italfeldolgozó gépek nagy kihívást jelentenek a csapágyegységek számára. A KML csapágyegységeket kifejezetten a gyakori mosáshoz, szennyeződésekhez, a tisztítószereknek való kitettséghez és állandó hőmérsékleti változásokhoz tervezték. 

Mezőgazdasági csapágyak

Mezőgazdasági csapágyak

A KML csapágyak mérnökei olyan csapágyakat terveztek, amelyek megfelelnek a mezőgazdasági ágazat követelményeinek, például szélsőséges hőmérsékletváltozásoknak, különböző terheléseknek és kapacitásnak.

Fűrész- és bányagépek

Fűrész- és bányagépek

A fűrész- és bányászati ​​berendezések a görgőscsapágyak egyik legszigorúbb alkalmazását jelentik. Ezek a csapágyak a nagy sugárirányú  ütőterheléseket is elviselik.

Elektromos motor és sebességváltó / Sebességcsökkentő

Elektromos motor és sebességváltó

Az elektromos motor és a sebességváltó nagyobb sebességű radiális terhelést és teherbevételt igényel. A KML csapágyak precíz finom, csendes működést és hosszú élettartamot biztosítsanak.

Track Solar Panel

Megújuló energia

A szolárpanel elemek környezete - gyakran sivatagi területek - általában a szárazság, homok, magas hőmérséklet és jelentős hőmérsékleti ingadozások jellemzik. Az ilyen körülmények között használt csapágyaknak alacsony súrlódásúnak kell lenni, és meg kell őriznie szívósságát és egyéb tulajdonságait is.

 

MILYEN KML CSAPÁGYAKAT VÁSÁROLHATOK AZ ONLINECSAPAGY.HU WEBÁRUHÁZBAN?

Kínálatunkban az alábbi KML csapágyakat érheti el:

>> kúpgörgős csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2003_csapagyak_kupgorgos_csapagyak

>> egysoros mélyhornyú golyóscsapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2005_csapagyak_egysoros_melyhornyu_golyoscsap

>> csapágyházak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/13_csapagyhazak

 

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

A KML csapágyak hivatalos gyártói oldalai

www.kml-bearing.com

www.kml-bearing.net

www.kmlbearingusa.com

KATALÓGUSOK

http://www.kml-bearing.com/yb/General-Bearings.php

http://www.kml-bearing.com/yb/Automotive-Bearing.php

CSAPÁGYKERESŐ

http://www.kml-bearing.com/yb/index.php

AUTÓS CSAPÁGY KERESŐ

http://www.kml-autoparts.com/?m=product

TEHERAUTÓ ÉS PÓTKOCSI ALKATRÉSZEK

http://www.kml-truckparts.cn/product

FACEBOOK

https://www.facebook.com/KMLbearings

 

KÉRDÉSE VAN?

További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére: 
Tel.:
 +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu
Csapágyszaküzletünk címe: Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6. 
Üzletünk nyitva tartása: 
Hétfő - Péntek: 8:00–16:00, Szombat - Vasárnap: Zárva