Webáruházunk oldalai a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Az adatkezelésről bővebb tájékoztatót az adatvedelmi nyilatkozat oldalon talál.

A Japán Koyo a világ egyik vezető autóipari csapágygyártója. Minőségben felveszik a versenyt az ismertebb márkák termékeivel.

KOYO - IGAZI JAPÁN MINŐSÉG

Széles termékválaszték választék, magas minőség

A Koyo a JTEKT Corporation csapágy márkája. Széles termékpalettáján szinte minden típusú csapágy megtalálható. Kiváló ár értékarány jellemzi.

A JTEKT mérnöki és gyártási lehetőségei a szuper nagyméretű csapágyaktól a 7 méteres külső átmérőtől a miniatűr csapágyakig terjednek (ezek átmérője akár egy milliméter is lehet) Új anyagok felhasználásával és a legújabb gyártási technológiák alkalmazásával a JTEKT Corporation hibrid kerámia csapágyakat és különféle extrém speciális környezetű csapágyakat fejlesztett ki a modern iparágak egyre igényesebb követelményeinek kielégítésére. 


A KOYO CSAPÁGGYÁRTÓ ÜZEMEI

A JTEKT Corporation tizennyolc csapágygyártó üzemet birtokol. Hét országban 6 technikai központot működtet. A Koyo innovatív megoldásokat kínál mind a berendezésgyártóknak, mind a végfelhasználóknak. Olyan kulcsfontosságú piacokra összpontosít, mint az autóipar, a mezőgazdaság és az építőipar, a nehézipar (acél és szélmalom), a sebességváltó, a reduktor, az elektromos motor és az általános gépek. A Koyo gyárai ISO 9001, ISO 14001 és ISO/TS 16949 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

FENNTARTHATÓSÁG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM

A KOYO mérnökei nemcsak hiszik, de valójában törekszik is arra, hogy termékeiket minél inkább környezetbarát módon készítsék el.

Az alacsony súrlódású, alacsony energiaveszteségű csapágyak hosszabb élettartamot és kevesebb szennyezést jelentenek - ily módon hozzájárulunk a Földünk megőrzéséhez. A legígéretesebb megújuló energiaforrások - a szélenergia - hasznosítására használt termékek gyártásával igyekszik hozzájárulni ahhoz a világ fejlődéséhez, amelyet majd gyermekeink élni fognak. 


A JTEKT CORPORATION A VILÁG EGYIK VEZETŐ CSAPÁGY ÉS AUTÓKORMÁNYRENDSZEREK GYÁRTÓJA.

A JTEKT vállalatánál és üzemeiben elkötelezettek a magas színvonalú termékek gyártásában. A technológia és a tervezési szakterületek ötvözésével képesek olyan széles körű csapágyakat és megoldásokat kínálni, amelyek jól ismertek a KOYO márkanév alatt. A JUEKT-től származó KOYO márkájú csapágyak gyakorlatilag bárhol megtalálhatók, ahol pontos forgóvezérlés szükséges. A csapágyalkalmazások változhatnak a hajtómű, a főtengely, a félvezetők és az LCD-kijelzők gyártásához használt gyártóberendezések, a modern szélmalmok, autók, nagysebességű vonatok és mezőgazdasági gépek, orvosi berendezések, fúróberendezések a fogorvosi műtét és a háztartás különböző berendezései között. A vállalat büszkén hangoztatja: "csapágyainkat a sztratoszféra magasságaiban és az óceán mélyén is megtalálhatjuk". Ezeket kifejezetten úgy dolgozták ki, hogy optimális hatékonysággal működjenek a kemény környezetben is. 


MILYEN CSAPÁGY TIPUSOKAT KÍNÁL A KOYO?

A Koyo csapágyak mérettartománya valóban hatalmas. Termékpalettáján az apró, 1 milliméteres belső átmérőjű, illetve a hatalmas, 7 méteres külső csapágyazású csapágyak is megtalálhatóak.


MÉLYHORNYÚ GOLYÓSCSAPÁGYAK
Különböző méretben kaphatók, és a gördülőcsapágyak közül a legkedveltebbek. Ez a típusú csapágy egyidejűleg sugárirányú és bizonyos fokú axiális terhelést is támogat.

Porvédős csapágyak 
A porvédős egysoros mélyhornyú golyóscsapágyak leegyszerűsítik az alkalmazások tömítési struktúráját, és forgó belső gyűrűvel vannak ellátva. A kenés nem szükséges, mivel ezek a csapágyak előkenettek.

EXTRA ÉS MINIATŰR GOLYÓSCSAPÁGYAK
A nyílt típus széles körben használatos. Szintén rendelkezésre állnak az árnyékolt / zárt típusok és a karimájú típus; az utóbbi könnyen elhelyezhető tengelyirányban.

KÉTSOROS GOLYÓSCSAPÁGYAK
A kétsoros golyóscsapágyak nagyobb teherbírásúak és egy- és kettős tömítésű változatban kaphatók. A csapágyválaszték széles választékában kínálják őket.

KÚPOS GÖRGŐSCSAPÁGYAK
Egy vagy két sorban, metrikus és hüvelyk méretben állíthatók elő, mint TDO (egy dupla csésze és két egysoros kúp) és TDI (egy dupla kúp és két egysoros csésze). Az ilyen típusú csapágyak úgy vannak kialakítva, hogy a csészék, kúpok és görgők kúpos felületekkel rendelkeznek, amelyek csúcsai a csapágy tengelyének közös pontján közelítenek. Ez a típus alkalmas nehéz vagy ütéses terheléses alkalmazásokhoz.

ÖNBEÁLLÓ GÖRDÜLŐSCSAPÁGYAK
Az ilyen típusú csapágyak önbeállóak és nagy teherbírásúak. Ezért az önbeálló görgőscsapágyak olyan alacsony / közepes sebességű alkalmazásokhoz alkalmazhatók, amelyek nehéz vagy ütéses terhelést tartalmaznak. Ezek hengeres vagy kúpos furatokkal vannak ellátva, és tartozékként adapter egységekkel, valamint szorítóhüvelyekkel is. 

HENGERGÖRGŐS CSAPÁGYAK
Elérhetőek egy, két vagy négy soros változatok. Készülnek hengeres, vagy kúpos furatokkal, kenőhornyok, és kenőfuratok. Az ilyen típusú csapágyak nagy sugárirányú teherbírással rendelkeznek, mivel a görgők és a pályák lineáris érintkezésben vannak. Hengeres csapágyaink egyaránt alkalmasak a nagy sugárirányú és ütésterheléshez.

MÉLYHORNYOS GOLYÓSCSAPÁGYAK
A JTEKT széles körű mélyhornyú golyóscsapágyakat gyárt. Különböző méretben kaphatók, és a gördülőcsapágyak közül a legkedveltebbek. Ez a típusú csapágy egyidejűleg sugárirányú és bizonyos fokú axiális terhelést is elvisel.

TŰGÖRGŐS CSAPÁGYAK
A tűgörgős csapágyak gazdaságos alternatívát jelentenek olyan alkalmazásokhoz, amelyek minimális teret igényelnek ahhoz, hogy egy adott terhelést egy kívánt sebességgel szállítsanak. Ideális választás lehet az adott sebesség és terhelhetőség kezelésére való képességük miatt, mégis rendelkeznek a gördülőcsapágyak legkisebb keresztmetszetével.

EXSEV ÉS KERÁMIA CSAPÁGYAK
A kerámia és az EXSEV csapágyak olyan extrém speciális környezetben működnek, ahol a hagyományos csapágyak nem alkalmasak. Ezek a csapágyak optimális működést tesznek lehetővé szélsőséges körülmények között, például tiszta, vákuumos, magas hőmérsékletű, korrozív és szennyeződési körülmények között. Már a legkorszerűbb technológiákban is használják ezeket a precíziós csapágyakat.

PRECÍZIÓS CSAPÁGYAK
A JTEKT folyamatosan kínálja a legjobb technológiákat, minőséget és szolgáltatásokat a piac inspirációján keresztül, és erőfeszítéseket tesz a kutatásra és a technikai fejlesztésekre. A Koyo szuper precíziós golyóscsapágyak széles választékát kínáljuk, amelyek a legigényesebb alkalmazásokhoz, például szerszámgépekhez és gömbcsavaros tengelyekhez használatosak.

AUTÓIPARI CSAPÁGYAK
A JTEKT széles körű csapágyakat kínál az autóipar számára, beleértve a különböző kúpgörgős, és görgőscsapágyakat is. A JTEKT széles körű csapágyakat kínál az autóipar számára, beleértve a különböző kúpos görgőscsapágyakat, tűgörgős csapágyakat, golyóscsapágyakat, gömbcsuklókat, hengergörgős csapágyakat, stb.

SZILÁRD KENÉSTECHNIKA
A Koyo szilárd kenése alternatív kenőanyag a csapágyak számára. Ezt a Koyo fejlesztette ki olyan alkalmazásokhoz, ahol az olaj vagy a zsír nem nyújtja a legjobb kenő oldatot.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Rengeteg a Koyo csapágyakkal kapcsolatos kérdésekre kaphat választ az alábbi oldalon
http://www.koyo.eu/en/support/faq.html

MILYEN KOYO CSAPÁGYAKAT VÁSÁROLHATOK AZ ONLINECSAPAGY.HU WEBÁRUHÁZBAN?

Kínálatunkban az alábbi KOYO csapágyakat érheti el:
Ha szeretné megnézni az áruházunkban szereplő termékeket kattintson a lista kategóriájára

>> csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2_csapagyak 

>> tűgörgős csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2009_csapagyak_tugorgos_csapagyak 

>> lemezházas tűgörgős csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2022_csapagyak_lemezhazas_tugorgos_csapagy

>> egysoros mélyhornyú golyóscsapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2005_csapagyak_egysoros_melyhornyu_golyoscsap

>> lineális csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2008_csapagyak_linealis_csapagyak 

>> hengergörgős csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2011_csapagyak_hengergorgos_csapagy

>> axiális hengergörgős http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2026_csapagyak_axialis_hengergorgos

>> axiális tűgörgős kosarak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2024_csapagyak_axialis_tugorgos_kosarak

>> axiális csapágy gyűrűk http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2033_csapagyak_axialis_csapagy_gyuruk

>> Y-csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2002_csapagyak_y-csapagyak

>> önbeálló golyós csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2014_csapagyak_onbeallo_golyos

>> 2 soros, ferdehatásvonalú golyós csapágyak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2012_csapagyak_2_soros_ferdehatasvonalu_golyo

>> támasztógörgők http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2061_csapagyak_tamasztogorgok

>> tűgörgős kosarak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2031_csapagyak_tugorgos_kosarak

>> IR csapágyacél gyűrűk http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/34067_csapagy_tartoze_ir_csapagyacel_gyuruk

>> csapágy tartozékok http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/34_csapagy_tartoze

>> csapágyházak http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/13_csapagyhazak

>> csapágyegységek http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/16_csapagyegysegek

>> gömbcsuklók http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2007_csapagyak_gombcsuklok

>> szabadonfutók http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/2064_csapagyak_szabadonfutok

>> perselyek http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/34062_csapagy_tartoze_perselyek

>> szimeringek http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/3_szimeringek

>> gördülőelemek http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/27_gorduloelemek

>> karbantartás http://www.onlinecsapagy.hu/hu/termekeink/41_karbantartas


GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

A KOYO csapágyak hivatalos gyártói oldala
www.koyo.eu/en

CÉGINFÓK:
http://www.koyo.eu/en/company/company.html

ELEKTRONIKUS KATALÓGUS
http://www.koyo.eu/en/support/e-catalogue.html

JTEKT Corporation 
www.jtekt.co.jp

 

KÉRDÉSE VAN?

Ha még több információt szeretne az KOYO csapágyakkal kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére:
Tel.:
 +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu
Csapágyszaküzletünk címe: Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6. 
Üzletünk nyitva tartása: 
Hétfő - Péntek: 8:00–16:00, Szombat - Vasárnap: Zárva